Școlile din Murfatlar, dotate de administrația locală cu table inteligente

de Mircea GHIȚĂ Marţi, 18 Iunie 2024 611
În cadrul proiectului cu finanțare europeană „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente TIC - a unităților școlare de pe raza UAT Murfatlar”, proiect în valoare de 2.661.673 lei, s-au livrat tablele inteligente, laptopurile și microscoapele digitale.
Urmează și celelalte materiale, inclusiv tot mobilierul școlar achiziționat prin proiect.
„Cu această ocazie vreau să le mulțumesc doamnelor directoare care ne-au sprijinit în depunerea acestui proiect atât de necesar copiilor noștri”, a declarat primarul oraşului Murfatlar, Gheorghe Cojocaru.
În oraşul Murfatlar mai există şi alte proiecte benefice pentru comunitate. Pentru pista de biciclete spre Poarta Albă, dar și pentru cea spre Valul lui Traian s-a desemnat oferta câștigătoare și anume oferta societății New Construct Black Sea SRL cu terț susținător Roman Impex Prest SRL.
Executarea lucrărilor de reabilitarea termică a blocurilor C1, C4, C5 și C6 din orașul Murfatlar, jud Constanța, arondate Asociației de proprietari nr. 7 Basarabi se află în evaluare, iar până acum există un singur ofertant. Valoare estimată a proiectului este de 13.088.949,56 lei fără TVA.
Un alt proiect este înființarea și dotarea unui centru de colectare deșeuri prin aport voluntar. Se află în evaluare tehnică şi până la această oră’ există 5 ofertanți. Valoare estimată a proiectului este de 2.905.218 lei plus TVA. Toate proiectele sunt cu finanțare europeană PNRR.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei