"Stânga politică este cea care produce creștere economică"

de Carmen MOCANU Duminică, 26 Iulie 2015 89
Europarlamentarul PSD Victor Negrescu este de părere că noua echipă de conducere a Partidului Social Democrat va face în așa fel încât să existe o deschidere și mai largă a acestei formațiuni politice către cetățeni. 
"'Trebuie să le arătăm oamenilor că stânga politică este cea care produce creștere economică. Demersul făcut de PSD este cela de a se gândi foarte mult la interesul cetățeanului. Față de declarațiile liderilor PNL și declarațiile Cabinetului președintelui Klaus Iohannis, noi nu ne dorim o Românie împărțită în două, ci o Românie a tuturor românilor. Există o singură Românie, fapt pentru care efortul nostru va fi pentru mai multă democrație, mai multă libertate și pentru o Românie în care mergem împreună în direcția pozitivă', a declarat pentru Agerpres, Victor Negrescu.
Europarlamentarul PSD este convins că în Biroul Permanent Național, care va avea loc luni, se vor stabili direcțiile și strategia clară pentru dezvoltarea PSD pe viitor și pentru pregătirea alegerilor locale și parlamentare.
''Cred că noua echipă de conducere, din care fac parte și Liviu Dragnea, și Rovana Plumb și Valeriu Zgonea și, evident, premierul României, va găsi manierele prin care partidul nostru își va recâștiga identitatea de stânga. Cred că o direcție importantă pentru partidul nostru este aceea prin care tot ceea ce înseamnă beneficii ale guvernării să fie resimțite de către cetățeni, și în Capitală, dar mai ales în teritoriu', susține Victor Negrescu.
Taguri

Comentează știrea

const
26 iulie 2015
oferta

Exceptional! Aici castigati din prima luna bani! 100-285 de euro lunar! Aceasta oferta este un adevarat chilipir! Cautam urgent oameni extrem de seriosi care vor sa colaboreze cu noi in timpul liber sau full-time (la alegere) si sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time) acum, din prima luna. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:[email protected]

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei