Klaus Iohannis "Sunt convins că USD s-a format pentru a rupe USL"

de Carmen MOCANU Sâmbătă, 01 Martie 2014 157
Prim-vicepreședintele PNL, Klaus Iohannis, s-a declarat, vineri, convins că USD s-a format pentru a rupe USL, nefiind, așa cum declară liderii partidelor ce formează Uniunea, doar o alianță pentru europarlamentare, ci pentru alegerile prezidențiale.
Prim-vicepreședintele PNL, Klaus Iohannis, a fost întrebat, vineri, într-o conferință de presă, dacă este de părere că USL s-ar fi rupt oricum în acest an.
Iohannis a răspuns afirmativ, declarându-se convins că USD nu s-a format pentru alegerile europar-lamentare, ci ca o alianță internă.
"Sunt convins că USD nu s-a format pentru europarlamentare, ci s-a format ca alianță internă. Așa s-a și manifestat, cu toate că ei au tot declarat altceva. Sunt convins că USD s-a format pentru a rupe USL după europarlamentare și pentru a promova un candidat al stângii la alegerile prezidențiale", a declarat Iohannis.

Taguri

Comentează știrea

Bașpunar
1 martie 2014
Ciuma roșie

Adevãrul ne face liberi" spunea in Jurnalul fericirii, Nicolae Steinhardt. Să nu fim ipocriți, gata cu minciuna! Ciuma roșie nu se dezminte! USD( ciuma roșie) s-a format pentru a rupe USL. Tactică elaborată și țîfne personale cu unicul scop de scoaterea PNL de la guvernare au dat rezultate. Descinși la București din feudele lor, baronii PSD au încuviințat ruperea USL pe 20 februarie 2014, când au sărbătorit cei patru ani de șefie a lui Victor Ponta. Victor-Viorel Ponta - "dottore" PSD a încălcat și încalcă sistematic toate acordurile și uneltește în continuare în modul cel mai mârșav și mincinos pentru marginalizarea și compromiterea PNL. PSD premierului Victor Ponta și-a îndeplinit visul, o guvernare formată din prostituații perpetui și lingăi politici. Senatorul Ioan Deneș a anunțat, vinery 28 Feb 2014, într-o conferință de presă susținută la sediul PSD Bistrița-Năsăud, că demisionează din PNL pentru a se înscrie în PSD. Halal democrație! Halal P.S.D.! "Quod erat demonstrandum". Am scăpat de ciuma portocalie și ne-am ales cu ciuma roșie și cu UDMR... PSD și Victor-Viorel Ponta să nu uite niciodată ca au mai avut un Vodă, chiar mentorul lui, care a sfârșit prost ...

Alte știri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei