91 de locuri de muncă în străinătate, prin rețeaua Eures

de Andreea PERHAIȚĂ Miercuri, 27 Februarie 2013 609
91 de locuri de muncă în străinătate sunt disponibile în această perioadă la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă din Constanța, prin rețeaua Eures. 

Firmele de peste hotare caută români care să știe meserie în domeniul forestier, în inginerie, dar și în domeniul medical. În Austria, sunt disponibile șapte posturi de drujbist, în Belgia - două posturi de inginer proiectant principal analog IC (circuite integrate analogice), în Finlanda - zece muncitori necalificați în agricultură, în Germania - un post de inginer software, în Lituania - 40 de joburi de inginer aeronave și mecanic aviație, în Malta - cinci programatori seniori în Dynamics AX, în Olanda - 21 de locuri de muncă în inginerie, în Polonia - două posturi de referent validare informații în limba română. 

Persoanele care doresc informații suplimentare pot accesa site-ul www.eures.anofm.ro sau pot contacta consilierul Eures din cadrul A.J.O.F.M. Constanța, Elena Pană, tel. 0241/481.553. 


Taguri

Comentează știrea

iuruciuc marius
28 martie 2013
meserias

am 36 ani experenta de 15 ani an domeniul amenajarilor interioare detin si calificare, montez,gresie faianta ,zugraveli ,finisaje[glet],placari,nr tel 0728034232.

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei