ANOFM va organiza 130 de programe privind formarea profesională în luna mai

de Andreea ANDRONACHE Miercuri, 24 Aprilie 2024 219
În luna mai 2024, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă va organiza 139 programe de formare profesională, pentru un număr de 2.058 de persoane care beneficiază de servicii de formare gratuită conform legislației în vigoare.
Aceste programe sunt organizate de Agențiile Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă și cea a municipiului București. Programele de formare profesională cu cele mai multe locuri disponibile vizează calificări precum: ajutor bucătar (222 de persoane), îngrijitor spații verzi (112 persoane), competențe de comunicare în limba română (84 de persoane), competențe digitale de utilizare a tehnologiei informației ca instrument de învățare și cunoaștere (84 de persoane), referent resurse umane (81 de persoane), lucrător comercial (77 de persoane), agent de securitate (70 de persoane), manichiurist (70 de persoane), contabil (63 de persoane) și bucătar (62 de persoane).
Județele în care, în luna mai 2024, se vor organiza cele mai multe cursuri, cu număr mare de participanți, sunt: Dâmbovița (126 persoane), Suceava (126 persoane), Brașov (98 persoane).
Pentru detalii, cei interesați se pot adresa agenției teritoriale pentru ocuparea forței de muncă în a cărei rază au domiciliul sau reședința sau pot vizualiza oferta de cursuri pe site-ul ANOFM, la secțiunea “Persoane fizice/Cursuri de formare profesională”.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei