Anunţ important pentru asociaţiile de proprietari

de Mirabela ȘERBĂNESCU Miercuri, 08 Februarie 2023 1134
Termoficare Constanţa anunţă că începând de joi, 9 februarie, până sâmbătă, 11 februarie, reprezentanţii asociaţiilor de proprietari/locatari care nu au transmis până la această dată o adresă de e-mail pentru corespondență, sunt invitați la punctele termice stabilite. De aici pot ridica procesele verbale de stabilire a consumurilor de energie termică aferente lunii ianuarie, după următorul program: între orele 8:30 - 10:30 și 14:00 - 16:00. Potrivit angajaţilor instituţiei, spre deosebire de anii anteriori, aceștia beneficiază de supliment pentru energie în sumă fixă pentru apă caldă menajeră.
Reprezentanţii legali ai asociaţiilor de proprietari au obligaţia să împartă consumurile de energie termică pentru apă caldă menajeră pentru fiecare beneficiar de ajutor în parte şi să depună borderoul respectiv la una dintre casieriile societății Termoficare Constanța S.R.L., în intervalul orar 8:00 - 12:00 și 12:30-16:30 sau în format electronic la adresa [email protected].
Termenul limită pentru depunerea borderourilor cuprinzând consumurile individuale ale beneficiarilor de ajutoare aferente lunii ianuarie 2023, este luni, 13 februarie 2023, ora 12:00. Pentru asociațiile care depun borderoul ulterior termenului specificat, facturile fiscale aferente lunii ianuarie 2023 nu vor mai fi diminuate cu valoarea ajutoarelor. Acestea vor fi decontate în cursul lunilor următoare, după depunerea borderourilor.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei