Atenție, se oprește apa în zona KM 4-5 din Constanța!

de Andreea PERHAIȚĂ Marţi, 30 Martie 2021 162
RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile, joi, 1 aprilie, între orele 8.00 şi 19.30, în vederea racordării la sistemul centralizat de distribuție a unor tronsoane din noua conductă de aducțiune, de pe strada Arcului, din municipiul Constanța.
Investiția face parte din Contractul de lucrări CL34 - Reabilitare conducte magistrale tronson 3 - Municipiul Constanța, în valoare de peste 38 milioane lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) și constă în înlocuirea conductei de aducțiune pe o lungime de 600 m (de la intersecția străzilor Arcului cu Progresului până la Șos. Mangaliei) și racordarea acesteia la infrastructura de alimentare cu apă.
Ca urmare a desfășurării lucrărilor, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii de pe strada Arcului, din cartierul KM 4 - 5 și cei arondați punctelor termice 91-93, cei de pe Șoseaua Mangaliei, pe tronsonul delimitat de strada Pandurului și bulevardul Aurel Vlaicu, precum şi agenții economici din complexul comercial Dorally Mall, Peco Petrom și Peco Mol.
Totodată, în intervalul de timp menționat, se va furniza apă cu presiuni scăzute către utilizatorii de pe str. Prelungirea Sergent Nicolae Grindeanu, segmentul cuprins de Șos. Mangaliei și str. Prelungirea Măceșului.
„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii optimi în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”, precizează reprezentanţii RAJA.
Aceştia reamintesc consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții utilizatorilor din municipiul Constanța.
„Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor”, mai spun cei de la RAJA.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei