Atenție, se oprește apa în zona KM 4-5 din municipiul Constanța!

de Andreea PERHAIȚĂ Marţi, 13 Aprilie 2021 170
RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile, miercuri, 14 aprilie, între orele 8.00 şi 19.30, în vederea racordării la sistemul centralizat de distribuție a unor tronsoane din conducta nouă de aducțiune, de pe strada Arcului, din municipiul Constanța.
Investiția face parte din Contractul de lucrări CL34 - Reabilitare conducte magistrale tronson 3 - Municipiul Constanța, în valoare de peste 38 milioane lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), și constă în înlocuirea conductei de aducțiune, pe o lungime de 600 m (de la intersecția străzilor Arcului cu Progresului până la Șos. Mangaliei), și racordarea acesteia la infrastructura de alimentare cu apă.
Ca urmare a desfășurării lucrărilor, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii de pe strada Arcului, cei din cartierul KM 4 - 5 și cei arondați punctelor termice 91 – 93, cei de pe Şoseaua Mangaliei, pe tronsonul delimitat de strada Pandurului și bulevardul Aurel Vlaicu, precum şi agenții economici Complex Comercial Dorally Mall, Peco Petrom și Peco Mol.
Totodată, în intervalul de timp menționat, se va furniza apă cu presiuni scăzute către utilizatorii de pe str. Prelungirea Sergent Nicolae Grindeanu, segmentul cuprins de Șos. Mangaliei și str. Prelungirea Micșunelelor.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei