de toate se spune in articol mai putin esentialul : care din ele erau mai periculase ? si citi alti producatori stiuti sau nestiuti bintuie pe piata ! nu inteleg daca astia au primit dezlegare de la min. sanatatii cind au aprimit autorizatia de productie si daca da cine a spus DA acolo sa raspunda ! asta ar fi valabil pentru tot ce se comercializeaza si care ne inspaiminta cu ce contin. Se stie dar se continua practica Simplu si eficient ar fi : o bulina verde pentru ce-i bun ,una galbena pentru suspecte si una rosie pentru bombe ,fara sa ne impuiem capul cu chimie
Concluzia e ca ziarul preia niste comunicate ale lu` nea Mierla dar fara sa inteleaga ce si cum. Asociatia lu` peste prajit face cica studii si ne zice cate produse contin E-uri. Apoi fac o statistica buna de nimic. numarul de E-uri per produs. Pai nu are nici o relevanta cate E-uri are un produs. Relevant e cat la suta din acel produs reprezinta E-uri, si cat la suta din acele E-uri sunt incadrate la periculoare. Da` stiintific nu dupa tanti Leana care zice ca Aspartamul e periculos.
sfecla si ceapa nu au fost tratate? deci substante toxice zici .... Da` daca le pictez cu acuarele nu sunt tot toxice? ca ma gandesc ca nu sunt acuarelele de mancare. Da` daca iau creioane si le desenez - oare colorantii aia nu sunt toxici? ca daca nu sunt pun in supa un creion galben si zic ca e de gaina....