Au fost ridicate restricţiile în localitatea Fântânele

de Andreea PERHAIȚĂ Marţi, 06 Octombrie 2020 123
Membrii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă au votat în sistem electronic ridicarea restricţiilor din localitatea Fântânele, instituite săptămâna trecută, atunci când numărul cazurilor de COVID-19 crescuse foarte mult.
Măsura a fost făcută la recomandarea Direcţiei de Sănătate Publică. 

Astfel, începând de luni, 5 octombrie, se permite deschiderea operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, inclusiv din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare, cu excepţia clienţilor cazaţi în hotel sau pensiuni. Totodată, se permite deschiderea operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc. De asemenea, se ridică interzicerea activităţilor din domeniul culturii.

Pe de altă parte, tot din 5 octombrie, a fost votată închiderea operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice de pe raza unităţii administrativ-teritoriale Săcele. Totodată, se închid operatorii economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc. De asemenea, se intezic activităţile din domeniul culturii.


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei