Bilete reduse pe tren pentru copii

de Cuget Liber Vineri, 16 Aprilie 2021 940
Vreți să călătoriți cu trenul și sunteți nevoiți să luați cu dumneavoastră și copilul? CFR Călători informează că pentru călătoria la vagonul clasa I și a II-a copiii beneficiază de o serie de facilități. Pentru copiii care au până la cinci ani împliniți, dacă nu se cere loc separat, transportul este gratuit. Apoi, pentru copiii până la cinci ani pentru care se cere loc separat și pentru cei cu vârsta cuprinsă între cinci și zece ani împliniți se acordă reducere 50%. De precizat că la trenurile cu regim de rezervare, tariful tichetului de rezervare a locului se plătește integral.
Pentru grupurile de minim 20 de copii, inclusiv personalul didactic, medico-sanitar și administrativ însoțitor (maxim o persoană la zece copii), organizate prin unitatea de învățământ sau prin inspectoratele școlare se acordă o reducere de 50% a tarifului la tren Regio și InterRegio, la clasa a II-a.
Pentru călătoria la vagonul cușetă și vagonul de dormit copiii beneficiază de următoarele facilități: pentru doi copii care ocupă împreună un singur pat se plătește tariful unui singur supliment de pat. Dacă nu se cere pat separat pentru un copil, nu se plătește suplimentul de pat (se admite un singur copil cu însoțitor de fiecare pat). 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Ultima oră

Titlurile zilei