Brățara de vacanță, distribuită gratuit la Maritimo Shopping Center

de Andreea PERHAIȚĂ Sâmbătă, 21 Iunie 2014 155
Toți copiii care se vor plimba sâmbătă prin Maritimo Shopping Center vor primi câte o brățară de vacanță. Echipa Radio Vacanța, voluntarii Vivat și ai Crucii Roșii Constanța vor distribui gratuit, brățări de vacanță, baloane și mingi de plajă.

Acțiunea se desfășoară în cadrul celei de-a cincea ediții a campaniei "Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanța". Anul acesta, vor fi oferite 20.000 de brățări Supertek 1, material asemănător hârtiei cerate, rezistent la apă, pe care se vor trece câteva elemente de identificare, cum ar fi numele copilului, un număr de telefon al părinților, numărul de telefon al Radio Vacanța. 

Brățările vor fi distribuite pe plajă și prin intermediul farmaciilor independente semnalizate Vivat din Stațiunea Mamaia, Eforie Nord, Costinești, Saturn și Venus, dar și în unitățile hoteliere care își vor dori acest produs, la recepție. De asemenea, vor fi tipărite și distribuite 25.000 de hărți cu stațiunile de pe litoral, dar și cu traseele turistice din Dobrogea prin intermediul proiectului i-tour.ro. 
Campania "Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanța" se desfășoară în perioada 1 iunie-1 septembrie și presupune ieșiri pe plajă, cu voluntarii de la Crucea Roșie - filiala Constanța, în toate stațiunile.

Brățara de Vacanță este destinată familiilor care ajung în vacanță în stațiunile de pe Litoral, interesate de siguranța copiilor lor, grupurilor de copii veniți în tabără sau cantonament alături de profesori, antrenori sau educatoare. Beneficiarii direcți ai campaniei sunt copiii cu vârste între zero și șapte ani care poartă brățara de vacanță.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei