Ce categorii de persoane beneficiază anul viitor de abonamente gratuite CT BUS

de Mirabela ȘERBĂNESCU Marţi, 12 Decembrie 2023 499
Începând de miercuri, 13 decembrie, până pe 28 decembrie, se pot depune cererile pentru permisele de călătorie gratuite CT BUS, aferente anului 2024. Documentele se depun personal la Clubul Pensionarilor din strada Duiliu Zamfirescu nr. 4 , de luni până vineri, între orele 10:00-14:00, iar în data de 22 decembrie, cererile se depun până la ora 12:00.
Permisele de călătorie se eliberează pe loc, cu valabilitate de luna următoare. Precizăm că în ultimele două luni, cererile pentru permisele de călătorie gratuite valabile pentru anul 2024, însoțite de documentele aferente, s-au depus la tonetele CT BUS.
Potrivit Primăriei Constanţa, categoriile de beneficiari pentru care Direcția Generală de Asistență Socială (DGAS) Constanța acordă facilități la transportul public de călători sunt următoarele: persoanele în vârstă de peste 70 de ani, indiferent de venituri; pensionarii cu pensii de până la 2310 de lei inclusiv; persoanele în vârstă de peste 60 de ani care nu realizează venituri. Pentru următoarele categorii de beneficiari nu se eliberează permise de către DGAS Constanța: elevii din învățământul preuniversitar; studenții orfani; persoanele cu dizabilități (cu handicap grav, accentuat) și asistenții personali ai persoanelor cu handicap grav sau însoțitorii acestora, nevăzătorii cu handicap grav și accentuat precum și însoțitorii nevăzătorilor cu handicap; persoanele cu dizabilități, cu grad de handicap mediu și ușor; deținuții politici; șomerii.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei