Cerasela Brumă: Femeile îndrăznețe fac alegeri îndrăznețe. Micropigmentarea buzelor prin efectul pudrat

de Vali PAPATANASIU Miercuri, 24 Mai 2017 2362
Femeile care apreciază metodele inovatoare, pentru a fi mai frumoase în fiecare zi, fac apel din ce în ce mai mult la micropigmentarea medicală. Acest procedeu le ajută să își definească trăsăturile, să economisească mult timp, dar și mulți bani pe care, altfel, i-ar cheltui pe fel și fel de machiaje și trucuri de înfrumusețare care nu sunt întotdeauna durabile.
"Pentru femeile care au buzele palide și doresc să le dea o nuanță vie și naturală, fără a le încărca cu ruj tot timpul, sau pentru cele care consideră că nu au trăsăturile suficient conturate, micropigmentarea este cea mai bună soluție, dovedită. În zilele noastre, doam-nele sunt tot timpul pe fugă, pentru că au prea multe responsabilități și le este greu să rămână tot timpul îngrijite și cochete. Mai există și problema că unele femei nu au dexteritate în machiaj, de aceea spun că micropigmentarea este cea mai bună alegerea pentru aceste categorii de femei, iar pigmenții și aparatura sunt de natură medicală, așadar există siguranța că toate intervențiile sunt ca la carte", a declarat Cerasela Brumă, specialist în micropigmentare medicală.
În cazul buzelor, pigmentul rămâne în piele cel puțin trei ani, gândiți-vă cât timp și câți bani pot fi economisiți în acest timp. La patru zile după procedura de micropigmentare, culoarea se deschide cu cel puțin 50%, rămânând un efect foarte natural 100%.
Pentru mai multe detalii, apelați numărul de telefon 0729.287.971. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei