Concurs de fotografie și de articole de blog, dedicate Mării Negre

de Andreea PERHAIȚĂ Joi, 25 August 2011 674
ONG Mare Nostrum organizează, cu prilejul ediției 2011 a Zilei Internaționale a Mării Negre, o serie de activități destinate tuturor iubitorilor de mediu.
În cadrul acestui eveniment, va fi organizat un concurs dedicat iubitorilor de artă fotografică și unul celor pasionați în "a da viață" cuvintelor. Competiția se desfășoară în perioada 19 august - 21 octombrie 2011 și se adresează tuturor celor preocupați de problemele cu care se confruntă mediul înconjurător.
Iubitorii de verde și cu simț fotografic, atât de pe teritoriul României, cât și de peste hotare, pot participa la concursul Internațional de Fotografie de Mediu. Concursul se află la cea de-a IX-a ediție și are ca tematică "Marea Neagră pentru toți". Scopul acestuia este să încurajeze pasionații de fotografie în a promova, în creațiile lor, tematici referitoare la zona costieră româ-nească. Cele două secțiuni ale concursului de anul acesta sunt: peisajele subacvatice și elementele de biodiversitate marină și de poluare a țărmului și a apei.
A doua provocare lansată de Mare Nostrum - Concursul Național de Articole de Blog - se află la prima ediție. Competiția este destinată tuturor celor interesați de protecția mediului și care, prin postările lor, aduc la cunoștința publicului problemele de mediu din România. Se pot înscrie în concurs toți cei care au abordat, în decursul anului 2011, tematici precum: zona costieră românească, biodiversitatea, situația ariilor protejate, nereguli în aplicarea legislației de mediu, precum și alte subiecte de mediu. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei