Cum va fi vremea mâine, pe litoral

de Andreea PERHAIȚĂ Joi, 06 Septembrie 2012 181
Mâine, la mare, vremea va fi în general frumoasă, dar se va răci față de ziua precedentă. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări temporare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 și 24 de grade.
Temperaturile minime vor fi cuprinse între 14 și 16 grade. Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 21 și 23 de grade.
În restul țării, valorile termice vor scădea ușor în toate regiunile, devenind normale pentru această dată, exceptând partea de sud a teritoriului unde se vor menține peste mediile climatologice.
Temperaturile maxime vor fi de la 19 - 20 de grade în Maramureș, estul Transilvaniei și nordul Moldovei până la 29 - 30 de grade în Lunca Dunării; minimele termice se vor încadra între 6 și 16 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali, până la 2 - 4 grade.
La munte, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu totul izolat va ploua slab, iar vântul va sufla slab și moderat.  Valorile termice vor fi în scădere ușoară.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei