Cum va fi vremea, săptămâna aceasta, la Constanța

de Andreea PERHAIȚĂ Luni, 03 Februarie 2014 604
Pentru moment, am scăpat și de viscol și de zăpezi și de ger. Vremea ne mai dă o pauză până la următoarea repriză de iarnă. Temperaturile s-au stabilizat în jurul valorilor normale pentru această perioadă a anului, iar precipitațiile încetează deocamdată. Săptămâna aceasta, la Constanța, se anunță temperaturi pozitive și mult soare pe timpul zilei. Zăpada se va topi, însă există pericolul formării de polei, având în vedere că noaptea vor fi totuși valori negative.
Astăzi, la Constanța, cerul este parțial înnorat și vântul bate slab până la moderat, dinspre nord-est. Maxima termică va atinge 0 grade Celsius. Peste noapte se vor mai aduna câțiva nori și vântul va scădea și mai mult în intensitate. Termometrele vor indica minimum -2 grade. Mâine vor fi perioade însorite și un vânticel slab, dar maxima se va menține în jurul valorii de 0 grade, în timp ce noaptea va fi mai mult înnorat și se vor înregistra -4 grade. Și miercuri se anunță vreme cu soare, dar temperaturile vor rămâne între -5 și 0 grade. 
Joi se mai încălzește puțin, dar numai cu un grad - două și, la fel ca și vineri, ne vom bucura de câteva raze de soare pe timpul zilei. În week-end, vremea însorită va continua și se mai adaugă un grad în termometre, când vom avea între -2 și 2 grade Celsius. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei