Cum va fi vremea, săptămâna aceasta, la Constanța

de Andreea PERHAIȚĂ Luni, 22 August 2016 300
Ultimele zile de vară sunt toride, iar toamna pare încă departe. Turiștii care încă mai sunt în vacanță pe litoral, dar și constănțenii se bucură în continuare de vreme frumoasă, cu mult soare și temperaturi numai bune de o baie în mare. Meteorologii anunță doar ceva instabilitate atmosferică, posibil câțiva nori și câteva picături, săptămâna aceasta, pe litoral. Se va mai răcori puțin spre mijlocul intervalului, dar numai cât să nu mai fie arșiță. În rest, va fi vreme frumoasă. 

Astăzi, la Constanța, cerul este mai mult senin și vântul suflă slab, dinspre nord-est. Maxima termică va atinge 33 de grade Celsius. Peste noapte, va fi parțial înnorat și termometrele vor indica minimum 21 de grade. 

Mâine va fi aproape la fel de cald, cu valori termice cuprinse între 21 și 32 de grade, însă, spre după-amiază, este posibil să plouă puțin, cu ceva fulgere. Noaptea, va fi din nou temporar înnorat. Miercuri începe să se mai răcorească, dar cerul se limpezește. Joi vor fi între 19 și 28 de grade, vineri, între 18 și 29 de grade, iar în week-end se anunță din nou maxime de 31 de grade Celsius. La fel de cald va fi și săptămâna viitoare, așa că dacă mai aveți vacanță, nu ratați ultimele zile de plajă.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei