De luna viitoare nu mai plătim și apa de ploaie

de Alexandra MALACHI Marţi, 21 August 2012 861
Taxarea apei pluviale este eliminată de luna viitoare pentru abonații RAJA, a anunțat, ieri, conducerea Regiei Județene de Apă Constanța. Felix Stroe, directorul regiei, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că cetățenii nu vor mai plăti apa meteorică de la începutul lunii septembrie. Decizia a fost luată la sfârșitul săptămânii trecute, în cadrul ședinței Consiliului Județean Constanța. "Pe 17 august, în ședința CJC, consilierii au hotărât, cu unanimitate de voturi, ca pentru populație să nu se mai factureze apa meteorică. Astfel, de la 1 septembrie, cetățenii nu vor mai plăti apa pluvială", a precizat Felix Stroe.

În acest fel, valoarea facturilor la apă va fi mai mică cu 10 la sută. Menționăm că, în prezent, facturarea apei meteorice se realizează în funcție de cât de mult a plouat și de suprafețele totale ale incintelor declarate de fiecare utilizator în parte.

Taguri

Comentează știrea

geo
21 august 2012
si apa cucare un gradina

Am si eu o problema, stau la casa si ud gradina , ca ex, 10 mc pe luna din care 6 sunt pentru udat gradina, apa care o parte se evapora din pamant o parte ajunge in panza freatica, de ce sunt facturat tot cu 10 mc apa la canalizare?

eu
21 august 2012
mincinosii!

Astia mint de rup ! Niciodata apa meteo nu a fost facturata "in functie de cat de mult a plouat"! In lunile iulie si august ( uneori si septembrie) prin Dobrogea nu prea ploua deloc. Uitati-va pe facturi si veti vedea ca am fost furati constant de acesti impostori de la RAJA !

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei