Definește-ți stilul la City!

de Andreea PERHAIȚĂ Sâmbătă, 04 Octombrie 2014 265
Începând cu 10 septembrie, odată cu lansarea noilor colecții de toamnă, City Park Mall Constanța derulează campania "Definește-ți stilul la City!", campanie ce promovează nu doar ultimele trenduri, ci și tinerele talente!

Constănțenii sunt invitați în interiorul centrului comercial să vadă o serie de schițe cu tema - design vestimentar, expoziție coordonată de Arteon Studio. Tinerii aspiranți la profesia de designer pot fi susținuți prin voturi pe pagina de facebook City Park Mall. Câștigătorii sunt desemnați o dată la două săptămâni pe baza voturilor și în urma consultării specialiștilor Brise.

Designerul câștigător din prima ediție a concursului "Definește-ți stilul la City!", desfășurat în perioada 10 - 24 septembrie 2014 este Elenis Sima, care a acumulat 804 like-uri pe pagina de Facebook. Ea a câștigat 500 de lei în vouchere de cumpărături în magazinele partenere City Park Mall și posibilitatea de a-și crea o ținută după designul propriu, în Atelierul Brise. "Vă așteptăm să vedeți noile colecții din magazine și să votați schița preferată pe pagina de facebook a City Park Mall!", ne îndeamnă Ana Maria Petcu, reprezentantul City Park Mall. 


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei