Direcția Sanitar-Veterinară Constanța este cu ochii pe comercianți

de Mirabela ȘERBĂNESCU Vineri, 22 Decembrie 2023 337
Inspectorii Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Constanţa recomandă populaţiei să achiziţioneze produsele alimentare (implicit carnea de porc şi produsele cu specific tradiţional) numai din unităţi autorizate sau înregistrate sanitar veterinar. Pentru cei care au de făcut reclamații în această perioadă, programul de funcţionare al DSVSA este de luni, până sâmbătă, de la ora 8.30 la ora 15.30, iar în zilele de duminică, de la ora 8.30 la ora 14.00. La nivelul Circumscripțiilor Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Oficiale, programul de funcționare este de luni - sâmbătă, de la ora 8.30 la ora 16.30, iar duminica de la ora 8.30 la ora 14.00.
Totodată, în această perioadă, prin echipe special desemnate, DSVSA Constanţa va asigura verificarea condiţiilor sanitar veterinare de producere, prelucrare, depozitare, livrare, transport şi comercializare pe întreg lanţul alimentar în unităţi de vânzare cu amănuntul de tipul carmangerii, măcelării, magazine desfacere carne, hale şi pieţe agroalimentare, magazine alimentare, supermarket, hipermarket, brutării, laboratoare cofetărie - patiserie, unităţi de alimentaţie publică.
Totodată, se asigură serviciul de permanenţă, până la data de 24 decembrie și apoi, din 27 decembrie până pe 30 decembrie. Neconformităţile sau abaterile de la legislaţia sanitară veterinară sesizate pot fi comunicate la numărul de telefon 0786.577.007, precum şi la număr de telefon Call Center ANSVSA 0800.826.78
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei