„Distracție și jocuri cu prietenii și familia” cu ucraineni, la Năvodari

de Petruta RIDICHE Vineri, 18 August 2023 4585
Aproximativ 25 de familii ucrainene au onorat invitația Centrului Comunitaria de a participa la evenimentul „Distracție și jocuri cu prietenii și familia” la Centrul pentru Afaceri Năvodari.
Pentru participarea la proiect, copiii au fost împărțiți pe grupe de vârstă. S-au bucurat de ateliere de colorat cu creioane pe hârtie sau cu creta pe asfalt, facepainting, dansuri, modelat baloane sau jocuri cu mingea. Adulții au participat, de asemenea, la jocuri și s-au bucurat de o sesiune de Yoga și de muzică de la Radio Comunitaria.
La fața locului a existat și un stand special pentru înscrierea în programul ComUnion. Este vorba despre programul de încadrare pe piața forței de muncă a cetățenilor ucraineni dar și înscrieri la cursuri de limba română pentru copii și adulți.
Evenimentul a inclus, însă, doar o parte din categoria de activități specifice pe care proiectul le derulează zilnic la Centrul Comunitaria, de pe Bulevardul I.C. Brătianu nr. 5 cu beneficiarii ucraineni stabiliți la Constanța.
Proiectul „Constanța pentru Ucraina” va împlini în luna septembrie un an de activitate coordonată de Centrul pentru Resurse Civice cu sprijinul UNHCR România, Terre des hommes - România, IOM România, HIAS România și Swiss Solidarity.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei