Echipamente militare de la Constanţa, pentru Odessa. „Este vorba despre veste antiglonţ şi căşti!”

de Andreea PERHAIȚĂ Luni, 28 Februarie 2022 253
Prezent la şedinţa de Consiliu Local ce se desfăşoară la această oră, pimarul Vergil Chiţac a precizat că municipalitatea este mobilizată pentru a oferi sprijin atât pentru ucrainienii rămaşi la ei în ţară, cât şi pentru refugiaţi.
„În weekend am activat comisia de apărare, al cărei preşedinte este viceprimarul Ionuţ Rusu. Ne luăm măsurile interne în cazul puţin probabil că acest conflict poate escalada şi veni spre noi, dar ne concentrăm pe acţiunile umanitare. Ne organizăm pentru a trimite ajutoare în Ucraina. E vorba despre materiale militare, veste antiglonţ şi căşti, pentru Odessa. În plus, sortăm tot soiul de bunuri de strictă necesitate sau de necesitate ce pot fi livrate oamenii care sunt în nevoi”, a declarat primarul Vergil Chiţac.
Acesta a mai spus că a luat legătura cu reprezentanţii Ministerului Apărării Naţionale pentru a obţine echipamentul militar.
Taguri

Comentează știrea

ascutescu
28 februarie 2022
cupșa slugoiul

Pnl eii sunt tradatori de neam si tara "Eminescu"; bratianu a fost un mare criminal ,in 1907 era ministru de in terne si a tras in tarani,la fel si asa zisul averescu marel "erou"; chitan a facut de revelion tarcuri pentru intepati si nu a lasat copilasii c cu parint neintepati cu serul lui arahat sa intre.

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei