ENEL. Vezi aici unde se oprește curentul electric, astăzi, la Constanța

de Andreea PERHAIȚĂ Marţi, 09 August 2016 200
Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, S.C. Enel Distribuție Dobrogea S.A. - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor. 
Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8 și 16, sunt afectați consumatorii de pe strada Eliberării, blocurile PN5, PN7, scara B, PN3, AE1, AE2, AE3, AE4, AE5, scările A și B, cei de pe strada Dezrobirii, blocurile IS1 și IS9, strada Nicolae Milescu, blocurile PN5, PN7, scara B, PN8, PN9, PN10, PN11, NM1, blocul Milescu 51 - întrerupere parțială, precum și cei de pe strada Soveja nr. 66, blocul O2, scările A și B - întrerupere totală. 
În restul județului, între orele 8 și 16, sunt anunțate întreruperi în stațiunea Costinești, pe străzile Aurel Vlaicu și Traian Vuia - întrerupere totală, precum și în orașul Năvidari, în zona Depozitului 10, pe străzile D1 până la D17 - întrerupere totală. De asemenea, între orele 9 și 17, sunt anunțate întreruperi în localitatea Fântânele - întrerupere totală și în localitatea Mihai Viteazu - întrerupere parțială.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei