EURES / Ce se mai găsește de muncă în străinătate

de Alexandra MALACHI Marţi, 21 August 2012 577
Rețeaua mobilității europene EURES pune la dispoziția lucrătorilor români 74 de locuri de muncă vacante în patru țări europene (Danemarca, Germania, Norvegia și Spania) în domeniile zootehnic, medical, agricol, electric și IT.
Cele mai multe posturi (65) sunt oferite în Danemarca: stagiar-lucrător calificat în ferme de creșterea animalelor, stagiar în ferme de cultivare a legumelor, fructelor de pădure, în sere de legume și livezi.
În Norvegia este disponibil un post de translator, iar în Spania sunt două posturi vacante de operator CNC pentru mașini de frezat și alezat (strunjit).
Locurile de muncă din Germania sunt în număr de șase, respectiv, asistent medical generalist, inginer electrician, dezvoltator software, technician inginer electric.
Pentru ocuparea posturilor menționate, angajatorii străini solicită deținerea calificărilor specifice și cunoașterea limbilor respective (engleză/franceză/norvegiană fluent - scris și vorbit, cunoștințe avansate de germană).
Detalii privind ofertele și cerințele angajatorilor pot fi obținute direct de la consilierul EURES din cadrul serviciului public de ocupare (SPO). 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei