Gafă la Comisia Europeană. Viorica Dăncilă, prezentată la Bruxelles ca "premierul Bulgariei"

de Cuget Liber Joi, 07 Februarie 2019 208
Purtătorul de cuvânt al Comisiei Europene Schinas Margaritis a făcut o confuzie, joi, când a prezentat programul prim-vicepreședintelui CE Frans Timmermans, spunând că acesta va avea o întrevedere la Bruxelles cu Viorica Dăncilă, "premierul Bulgariei".
Gafă de proporții la CE, Viorica Dăncilă a devenit "premierul Bulgariei". "Iar apoi un alt anunț, prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, o va primi, cred ca întrevederea este în curs, pe doamna Viorica Dăncilă, premierul Bulgariei și actualul deținător al Președinției Consiliului UE. ... România, îmi prezint scuze, România, deținătorul Președinției Consiliului (...)", a afirmat Schinas Margaritis, joi într-un briefing de presă.
Viorica Dăncilă se află în perioada 6-7 februarie la Bruxelles unde va avea întrevederi cu președintele Consiliului European, Donald Tusk, și cu prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans. Premierul a participat, miercuri, la conferință despre combaterea antisemitismului organizată de România și ulterior a prezentat prioritățile Președinției Consiliului UE, în cadrul sesiunii plenare a Comitetului European al Regiunilor (CoR).
Sursa: romaniatv.net
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei