Galeria cora Brătianu a devenit Supernova Constanța

de Cuget Liber Joi, 23 Mai 2024 225
Grupul austriac Supernova modernizează fosta galerie cora Brătianu din Constanța, în incinta căruia se regăsește și hipermarketul integrat în rețeaua de magazine Carrefour România în 2023. În urma procesului de rebranding, galeria cora Brătianu din Constanța a devenit Supernova Constanța.
Procesul de modernizare a spațiului comercial a început deja și va include atât modernizări interioare, cum ar fi: reamenajarea intrării principale și a celei laterale, introducerea unei noi zone de food court, inclusiv a unei terase, amplasate în zona intrării principale, renovarea acoperișului, modernizarea fațadei și a infrastructurii esențiale, cât și îmbunătățiri exterioare, cum ar fi renovarea parcării și a aleii de acces, renovarea spațiilor exterioare și a zonelor verzi.
În plus, pe lângă magazinele deja existente, compania are în plan să adauge în portofoliu noi branduri internaționale de renume. Pe 16 mai Ikea a deschis un studio de planificare și comandă, iar Maxi Pet, Stay Fit, Kik, Tedi și Deichmann se vor deschide în viitorul apropiat pentru ca vizitatorii să aibă parte de o experiență de shopping cât mai completă.
Pentru a sărbători noua identitate, Supernova Constanța a organizat în perioada 16-19 mai patru zile de activități și momente artistice pentru clienții de toate vârstele. Cei mici au asistat la spectacole de teatru și acrobații, show-uri de dans și un super show cu roboți giganți. În același timp, adulții s-au bucurat de momente de magie, reduceri în magazine și premii instant.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei