Îți dorești să muncești în străinătate? Iată locurile de muncă disponibile

de Andreea ANDRONACHE Marţi, 18 Iunie 2024 224
Potrivit reprezentanților Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, angajatorii din Spațiul Economic European oferă, prin intermediul rețelei EURES România 158 locuri de muncă vacante.
Norvegia are cele mai multe oferte, cu un total de 74 de locuri de muncă vacante, în domenii variate precum acvacultura, mecanică auto și camioane, sudură/montaj, precum și mecanică motoare.
Letonia oferă 30 de locuri de muncă, toate în domeniul sudurii. Germania vine cu 27 de locuri de muncă, majoritatea fiind pentru muncitori în producție, sudori și tehnicieni electroniști. Malta pune la dispoziție 14 locuri de muncă în diverse domenii, inclusiv inginerie automatizată pentru asigurarea calității, proiectare inginerie mecanică, dezvoltare afaceri, bucătărie, design grafic, dezvoltare software și marketing.
Italia oferă cinci locuri de muncă pentru specialiști în sănătate, incluzând fizioterapeuți, asistenți medicali și infirmieri. Olanda are patru locuri de muncă disponibile pentru șoferi de autobuz și lucrători în spații verzi. Finlanda completează lista cu două locuri de muncă pentru instalatori de ascensor.
Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot consulta ofertele accesând www.anofm.ro/EURES sau se pot adresa agențiilor teritoriale pentru ocuparea forței de muncă de domiciliu sau de reședință ale căror date de contact se află pe site-ul www.anofm.ro.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei