Noile tendințe în moda pentru femei, în 2024

de Cuget Liber Joi, 18 Ianuarie 2024 2975

Tendințele vin și pleacă în fiecare sezon, iar designerii își pun la încercare creativitatea din ce în ce mai mult. Podiumurile de modă pentru 2024 au fremătat de ținute care mai de care mai extravagante. Totuși, moda pentru stradă, la care tonul o dau stiliștii, păstrează doar inspirația de podium și se încadrează într-o zonă mai sigură, cu piese purtabile și adaptabile în ținute pentru diferite ocazii și momente ale zilei. Iată care au fost cele mai apreciate tendințe în modă și cum le poți aborda în ținutele tale, de zi cu zi.
Franjurile fine
Dacă ți-au plăcut întotdeauna franjurile, anul acesta le poți purta din plin, într-un stil rafinat. De data aceasta, franjurile nu mai sunt late și rigide, amintind de look-urile de western, ci foarte subțiri, delicate. Acestea sunt acum extrem de elegante și atrag atenția pe piese precum rochii, topuri, chiar și pardesiuri. Ele sunt plasate asimetric pe anumite piese care devin vedeta ținutei.
Pantalonii largi
Piese extrem de apreciate în garderoba feminină, pantalonii rămân mereu în tendințe. Iar anul acesta vin într-o varietate de croieli largi, care emană eleganță și asigură confort. Poți alege pantaloni de dama din oferta de la Fashion Days care nu se limitează doar la cei prezenți pe podium. Aici vei găsi și modele de pantaloni slim sau evazați, sport sau business, sau în orice variante ai nevoie.
Rochiile business
Nici zona profesională nu a fost uitată și a primit o actualizare bine-venită. Nu trebuie să vă mai gândiți la ținutele office ca la niște piese rigide. Acum sunt la modă rochiile business inspirate din zona de eveniment. Rochiile stil cămașă și cele pe corp sunt realizate din materiale fine, fluide, în culori pastel sau nuanțe metalizate. De asemenea, ținutele all-white înlocuiesc look-urile all-black, rigide.
Rochii retro strălucitoare
Inspirate din moda anilor ’70, noile rochii mini, în croiala evazată, sunt vedetele serilor de petrecere. Acestea sunt împodobite cu paiete, pietre sau cristale, într-o strălucire care îți ia ochii. Această tendință este plină de feminitate, iar noile rochii pot fi însoțite de poșete stil casetă și tocuri groase, păstrând curentul retro în întreaga ținută.
Ținute de colegiu, reinventate
Ținutele stratificate au fost mereu apreciate atât pentru creativitate, cât și pentru utilitatea lor. Într-un curent inspirat din uniformele de colegiu americane, noile ecuații vestimentare sunt compuse din cămăși și cardigane, alături de fuste mini din voal, tul sau mătase, cu aspect fluid. Un mix intrigant între tipurile de țesături și stilurile de croi generează ținute atrăgătoare.
Folosește inspirația de pe podiumurile de modă în avantajul tău, alege piese care te reprezintă, din magazinele obișnuite, și gândește ținute care te vor pune în valoare în orice moment, fără să faci mari eforturi financiare!
 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei