Nu uita de reducerile oferite la plata impozitelor, valabile până la 1 aprilie!

de Petruta RIDICHE Marţi, 20 Februarie 2024 287
Reprezentanții Serviciului Public de Taxe și Impozite (SPIT) Constanța reamintesc contribuabililor că, dacă achită integral sumele datorate bugetului local până la data de 1 aprilie, inclusiv, beneficiază de bonificație. Bonificația este de 10% pentru persoane fizice și 5% pentru persoane juridice, din cuantumul impozitului/taxei pe clădiri, impozitului/taxei pe teren și impozitului pe mijloace de transport.
Persoanele interesate pot consulta modalitățile de plată disponibile, vizitând secțiunea Servicii Online/Modalități de plată, pe site-ul instituției. Pentru plata online, accesează site-ul SPIT Constanța, la secțiunea „Servicii online / Plată impozite” și poți plăti integral sau în 5 rate până pe data de 31.03, inclusiv, respectiv în 3 rate, până pe data de 31.12, inclusiv, a anului fiscal. Poți plăti prin programul BT sau cu Bonus Card de la Garanti Bank. De asemenea, pe site-ul ghiseul.ro, poți accesa, pentru plată, secțiunile „Plătește online impozite și taxe”, „Plată amenzi” și „Plată fără autentificare”. Totodată, poți achita prin serviciul Internet Banking sau prin ordin de plată predefinit pe canal electronic, utilizând Serviciul Internet Banking – Banca Transilvania.
Dacă vrei să achiți prin intermediul telefonului mobil, poți folosi aplicația e-Tax Mobile – SPIT. Plățile se pot face, în același timp, prin ordin de plată, către Primărie, prin numerar sau prin intermediul cardului bancar – la orice agenție fiscală SPIT. Nu în ultimul rând, poți plăti prin numerar la stațiile OMV-Petrom prin serviciul Westaco Express, la agențiile băncii Garanti Bank și la toate oficiile Poșta Română.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei