Primul zbor charter cu turişti israelieni aterizează la Constanţa

de Madalina PETRESCU Duminică, 23 Iulie 2023 619
Pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța va ateriza luni, 24 iulie, primul charter Tel Aviv – Constanta din acest sezon, care aduce 220 de turiști israelieni.

Operatorul charterului, compania israeliană TLV Booking, a contractat pentru acest sezon pachete de vacanță la costuri între 800 și 1000 de euro de persoană, în hotelurile din Mamaia Nord.

“Salutăm revenirea charterelor de la Tel Aviv către Constanta, singurul zbor charter de incoming către Litoral și solicităm OMD Constanta-Mamaia si OMD Judetean să ne reluăm prezența la Târgul de Turism din Israel, în primăvara viitoare”, se precizează într-un comunicat transmis de Asociația Patronală RESTO Constanța.

Reprezentantul touroperatorului israelian TLV Booking, Meidan Butnaru a subliniat că: “Revenim pe Constanța, către litoralul românesc, cu primul zbor charter al verii, ce aduce 220 de turiști israelieni, iar zborurile vor continua până pe 31 August.

Pregătim, împreună cu RESTO Constanta, organizație din care facem parte, prezența destinației Litoral în promovare în Israel și sperăm să atragem organizațiile locale de promovare și Ministerul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului alături de noi. Am deschis recent zboruri Haifa-București, în premieră în istoria aviației între cele două țări, si ne dorim să aducem mai multe zboruri și către Constanța”.


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei