Reduceri la biletele de tren

de Mirabela ȘERBĂNESCU Miercuri, 10 Ianuarie 2018 163
CFR Călători reamintește că iubitorii sporturilor de iarnă și nu numai pot beneficia în weekend de reduceri cuprinse între 15 și 56%, astfel:

Reduceri de weekend pe Valea Prahovei - între 31% și 56% : în zilele de vineri până duminică inclusiv, pentru trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei, pe rute între Sinaia - Brașov și retur. Reducerile se aplică numai la tariful de transport integral și la tariful de copil, la vagon clasa a 2-a și nu se cumulează cu alte discount-uri acordate (excepție este reducerea de 5% la cumpărarea online). Pentru perioada de weekend, tariful de rezervare a locului este opțional pentru toate tipurile de legitimații, iar la cumpărarea online, acesta se achită automat.

Important: În cadrul ofertei Trenurile Zăpezii, în perioada 1 ianuarie - 28 februarie 2018 Reducerile de weekend pe Valea Prahovei se vor aplica în toate zilele săptămânii.

- Biletul de weekend - reduceri 15 - 35% : pasagerii pot alege numărul de weekenduri dintr-o lună (2, 3 sau 4) și beneficiază de reduceriastfel:

- 35% pentru 4 weekenduri; 

- 25% pentru 3 weekenduri; 

- 15% pentru 2 weekenduri.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Ultima oră

Titlurile zilei