România se topeşte la propriu! Directorul ANM anunţă unde se vor înregistra 40 de grade Celsius

de Isabel Andreea ANDRIEȘ Joi, 18 August 2022 178
Directorul Administrației Naționale de Meteorologie, Elena Mateescu, a anunţat în exlusivitate  că urmează zile cu temperaturi caniculare pentru România ce vor atinge 40 de grade Celsius, în special în zona de vest a ţării, potrivit Antena3.ro

Vremea va fi instabilă în cea mai mare parte a țării, însă se va menține călduroasă în unele regiuni.
Directorul ANM, Elena Mateescu, a anunţat că temperaturile vor fi caniculare, iar mâine va fi cea mai călduroasă zi din această săptămână.
"Mâine este posibil să consemnăm cele mai ridicate valori, 39-40 de grade, în partea de vest a ţării. De altfel, mâine va fi cea mai călduroasă zi din această săptămână, valorile de temperaturi la nivel naţional înregistrându-se între 28 până la 38 de grade.

Vorbim de disconfort termic ridicat în partea de vest şi sud a ţării, acolo unde şi indicele de temperatură-umezeală va depăşi oragul critic de 80 de unităţi. Şi astăzi o vreme călduroasă.
De altfel, până mâine ştim că este în vigoare avertizarea meterologică de cod galben, în partea de vest şi sud a ţării ce vizează canicula şi disconfortul termic ridicat. Astfel, ne aşteptăm la temperaturi, în partea de vest, sud-vest a ţării, de până la 38 de grade (...)

Taguri

Comentează știrea

constantin
18 august 2022
Erorile neamului

Nu mai exista precesie pentru Terra (ca nu e plast), păduri nu trebuie, caci nu permit agricultura !!!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei