SE STRICĂ VREMEA LA CONSTANȚA! AVERTIZARE METEO DE PLOI, FRIG ȘI VIJELII

de Andreea PERHAIȚĂ Sâmbătă, 17 Septembrie 2016 3149
Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare de vreme urâtă pentru perioada următoare. Avertizarea intră în vigoare astăzi, la ora 18, și este valabilă până marți, 20 septembrie, la ora 18.

Vor fi perioada în care instabilitatea atmosferică va fi accentuate. Vor fi averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului ce vor lua și aspect de vijelie și, izolat, grindină.

Astfel de fenomene se vor semnala în seara zilei de duminică, 18 septembrie, și pe parcursul nopții de duminică spre luni în zonele montane și, local, în regiunile sudice, sud-estice și centrale, apoi în cea mai mare parte a țării.

Ploile vor avea și caracter torrential, iar cantitățile de apă vor depăși 20 – 25 de litri pe metru pătrat și, izolat, 40 – 50 de litri pe metru pătrat, cu precădere la deal și la munte, precum și în partea de est a teritoriului.

Temperaturile vor scădea accentuat în toate regiunile, astfel că pe parcursul zilei de marți, 20 septembrie, vremea va deveni rece pentru această data în toată țara.

Reprezentanții ANM anunță că în cursul zilei de mâine vor actualiza informarea.

Taguri

Comentează știrea

Dorin
18 septembrie 2016
Lucru la domiciliu!

Lucru la domiciliu! Oportunitate foarte serioasă! Începe acum! Lucrezi în timpul liber! Faci bani rapid! Comision direct motivant! Avem planuri mari de dezvoltare! Pentru detalii, intră acum pe site-ul: bit.ly/2970T6o

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei