Seniorii din Constanța participă la activități de informare despre efectele consumului de alcool

de Andreea ANDRONACHE Joi, 27 Iunie 2024 322
Seniorii de la căminul pentru persoane vârstnice din Constanța au participat la o activitate organizată de Direcția de Sănătate Publică a Județului Constanța cu tema „Efectele negative ale consumului excesiv de alcool”.
În cadrul acestei întâlniri, reprezentantul Direcției de Sănătate Publică Constanța a oferit rezidenților informații importante cu privire la consecințele consumului de alcool, iar participanții au primit multe pliante informative care au inclus sfaturi și recomandări.
Discuțiile au fost interactive și nu s-au limitat doar la tema principală. Seniorii au profitat de ocazie pentru a adresa întrebări și despre alte probleme de sănătate cu care se confruntă. Reprezentantul DSP a răspuns cu promptitudine și a oferit sfaturi utile, demonstrând astfel angajamentul instituției de a sprijini comunitatea locală.
Rezidenții, preocupați de starea lor de sănătate, și-au exprimat dorința de a participa la astfel de întâlniri și pe viitor. Ei au propus și alte teme de interes pentru viitoarele activități.
Taguri

Comentează știrea

„Efectele negative ale consumului excesiv de alcool”
Joi, 27 iunie

Asa intuitiv din imagine, nu prea se potriveste pe participantii pensionari sablonul alcoolism. Informativ e bine sa sti de toate dar aici e vorba de grup. Aia unde e probabilitate mai buna, stadii incipiente sau chiar "cu obiceiul". Poate si o clasa de elevi, una de studenti, poate si o sectie de la o firma [ copil-parinte ca avem batrinica ... ] Sa fie tot spectrul, e mai profund mesajul ! Alfel poate batranica sau bunicutul cind merge unde are treaba sa indrepte comportamentul frumusetii de linga circiuma care daruieste dupa binevointa in alcool !

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei