Trafic restricționat în Constanța, din cauza lucrărilor de asfaltare

de Petruta RIDICHE Miercuri, 19 Iulie 2023 373
Echipele SC Confort Urban SRL intervin, în cursul zilei de astăzi, cu utilaje de asfaltare pe strada Barbu Catargiu, tronsonul cuprins între strada Iuliu Maniu și bulevardul Tomis. Circulația este restricționată total, în zonă.
După ce a fost decopertat vechiul strat de uzură, astăzi carosabilul este recondiționat cu un nou strat de asfalt. Pentru buna desfășurare a lucrărilor, circulația autovehiculelor este restricționată total, până la ora 16:00. Aceleași restricții de circulație vor fi aplicate și joi, 20 iulie, între orele 08:00 și 16:00. De asemenea, tot astăzi, în paralel, se decopertează și vechiul strat de uzură pe strada Henri Coandă, tronsonul cuprins între strada Barbu Catargi și bulevardul Tomis. Prin urmare, traficul rutier este restricționat total, până la ora 16:00. Lucrările vor continua joi pe strada Tineretului. Se vor institui aceleași restricții de trafic rutier, în intervalul orar 08:00-16:00. Ca rute alternative, se va putea circula pe străzile Liviu Rebreanu, Ionel Teodoreanu, Prelungirea Recoltei și Iuliu Maniu.
Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să nu își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil. De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se efectuează lucrări.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei