UPDATE - ATENȚIONARE ANM. Cod galben de vânt puternic și ploi abundente, la Constanța!

de Andreea PERHAIȚĂ Sâmbătă, 08 Decembrie 2012 575
Duminică, la ora 8,00, a intrat în vigoare noul cod galben de ploi abundente și intensificări de vânt, în județul Constanța. Avertizarea este valabilă până diseară, la ora 20,00. În acest interval, vor fi precipitații în toate regiunile, sub formă de ninsoare în Banat, Crișana, Maramureș, jumătatea de nord a Moldovei și zona montană, mixte în Transilvania și Oltenia și ploi în Muntenia li Dobrogea.
UPDATE: 13.20Cod galben de ploi, vânt și polei, prelungit, la Constanța - AFLĂ MAI MULTE AMĂNUNTE...


Cantitățile de precipitații vor depăși 25 – 30 de litri pe metru pătrat în Carpații Orientali și Meridionali și în Moldova. Îndeosebi în prima parte a zilei, vântul va avea intensificări, iar în Crișana, Banat și la munte va viscoli ninsoarea. În Dobrogea, dar și în sudul Olteniei și al Munteniei, inclusiv în municipiul București, precipitațiile vor fi sub formă de ploaie.  
La Constanța, deocamdată nu plouă, dar vântul suflă cu putere, dinspre sud-est. Maxima termică prognozată este de 11 grade Celsius. La noapte va fi ploaie moderată, vântul se va mai potoli, iar termometrele vor indica minimum 4 grade Celsius.
Taguri

Comentează știrea

MISCAREA DE REZISTENTA ANR
9 decembrie 2012
IMPERIUL VOSTRU S-A DESTRAMAT

OAMENI DIN ANR Aveti puterea de a schimba plaga care a cazut asupra Romaniei din mai 2012 care reprezinta de fapt comunismul cu toate consecintele. Indiferent de cine vine la putere e clar pentru Romania dar si pentru Europa sau America ca asa nu mai poate continua, actualul guvern e terminat moral si legal. PUCISTII TREBUIE SA PLECE! NEOCOMUNISTII DIN Guvern si anr trebuie sa plece! LOCUL LOR E LA LADA DE GUNOI A ISTORIEI! Eu ma opun lor !Tu ce faci? ALTURA- TE ACUM MISCARII DE REZISTENTA ANR! Neocomunistilor, nu sinteti permanenti si istoria va va matura brutal de pe scena! Ziarele vremii vor inregistra greselile si crimele voastre! Sint convins ca in sinea lor acesti

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei