Update. Terasele din Mamaia, luate la bani mărunți! E jale ce au găsit inspectorii de la Protecția Consumatorilor

de Andreea PERHAIȚĂ Miercuri, 24 Iunie 2015 646
UPDATE -  Au fost controlatre trei locații, toate fiind găsite cu probleme. Este vorba despre terasele Azur, La Balansoar și Mike's. Amenzile date sunt între 10 mii și 20 de mii de lei.

La aceasta oră, președinte Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, Alexandru Marius Dunca, efectueaza mai multe controale în stațiunea Mamaia, la mai multe unități de alimentație publică. Comisiarii au găsit mâncare alterată, produse preparate și recongelate, pregătite pentru a fi servite turiștilor. Amenzile date sunt drastice. Bucătăriile găsite în neregulă au fost temporar închise. 



Taguri

Comentează știrea

unul
24 iunie 2015
pai daca vor sa se imbogateasca peste noapte..

Mai ati afara din machedonii de la raja care sunt ospatari pe acolo..ca la ei e al doilea job..merg sa ma angajez si cica n au locuri.doar ptr machedonii lor au.cum naiba?machedonii declara aceste venituri?stie cineva ca figureaza in doua locuri si iau banii si de la stat si de la privat?rusine sa va fie..mai vindeti si mancare expirata.huo!machedoni imputiti!

unul
24 iunie 2015
acelasi

Poate face telegraf o ancheta..si poate merge pe urmele acestor machedonasi duminica dimineata in sezonul nuntilor sa vedeti cu care sacosi pleaca de la o nunta si cum angajatii.unii figureaza ca sunt la munca in alta parte..undercover fratilor.si descoperiti munca nedclarata.nu din partea patronilor.a angajatilor.bine azur.ma bucur ptr prostia voastra.alta data sa angajati si romanasi.care spera la un job.nu numai machedoni care vin la al doilea job

Un altul
24 iunie 2015
Azur mamaia

Din articol nu reiese ca e mancare expirata ci ca sau gasitbunele nereguli asa ca nu stiu unde apar machedonii astia in articol

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei