Zona Medeea, fără curent electric

de Andreea PERHAIȚĂ Joi, 26 Aprilie 2012 370
Constănțenii care locuiesc în zona Medeea nu vor beneficia astăzi de curent electric, timp de câteva ore. Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, Enel Distribuție Dobrogea, Zona MTJT Constanța, anunță întreruperea furnizării energiei electrice în timpul lucrărilor.
În municipiul Constanța, între orele 8,00 și 16,00, sunt afectați consumatorii din zona Medeea – străzile Dorna, Petre Poni. În același interval vor fi întreruperi în localitatea Lazu și în Mangalia – blocurile V1, V2, V3, străzile Mihai Viteazu și Portului.
Taguri

Comentează știrea

revoltatii
26 aprilie 2012
Crimele lui Mazare

Crimele lui Mazare Desfiintarea tramvaielor nepoluante si care circulau cu curent, a sinelor construite cu mari eforturi Cumpararea autobuzelor de rangul 3 din Bielorusia cu cunoscuta spaga cu un consum exorbitannt de 30 litri motorina la 100 de kilometri Distrugerea infrastructurii troleibuzelor care mergeau cu curent si a infrastructurii tramvailor- fire,sine etc Taierea si slutirea peisajului orasului prin acoliti si firme interpuse care iau 10 milioane de copac si lemnul Distrugerea parcurilor, trecerea ilegala a parcului tabacarie din domeniul public in domeniul privat si instrainarea ilegala catre persoane fizice-care vand ilegal proprietarilor City mall in timpul procesului Desfiintare de acoliti-N.Constantinescu a teatrului a culturii in general- decizie anulata de instanta Cladiri ridicate prin frauda ca la fostul yaching club, poarta 1 care au ramas neterminate si uratesc zona Frauda imensa de 100 ha anchetat de parchet fara comentarii Spaga pentru Metro 2 construit peste conducte, spaga impusa la Selgros care a refuzat Constructiile ilegale din oras aranjate cu machidoni -constructii lipite de casele existente, blocul ilegal de pe Olteniei, cladirea de langa Muftiat si mii de exemple Distrugerea trotuarelor si scurtarea lor pana la 1 metru (cand nu vor mai avea loc doua persoane sa treaca)

toti merita minim 2 ani de la Laurentiu (08:37:45 31 Ianuarie 2012) Toti oamenii politici merita din start 2 ani de puscarie, la care sa se adauge si condamnarile pentru faptele ce pot fi dovedite. Citeam in presa ca un grec a furat un miliard de la stat
26 aprilie 2012
toti merita minim 2 ani de la Laurentiu (08:37:45 31 Ianuarie 2012) Toti oamenii politici merita din start 2 ani de puscarie, la care sa se adauge si condamnarile pentru faptele ce pot fi dovedite. Citeam in presa ca un grec a furat un miliard de la stat

toti merita minim 2 ani de la Laurentiu (08:37:45 31 Ianuarie 2012) Toti oamenii politici merita din start 2 ani de puscarie, la care sa se adauge si condamnarile pentru faptele ce pot fi dovedite. Citeam in presa ca un grec a furat un miliard de la stat si a primit 504 ani de puscarie. Nastase merita vreo 2000 de ani !

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei