A venit „nota de plată”, după pagubele generate de ultrași pe „Arcul de Triumf” la Dinamo - UTA

de Mircea GHIȚĂ Miercuri, 20 Martie 2024 127
Dinamo a învins-o pe UTA Arad, scor 1-0, în ultima etapă a sezonului regulat din SuperLigă, însă meciul a fost umbrit de incidentele provocate de ultrași.
Startul meciului a fost întârziat opt minute, din cauza unor incidente cauzate de suporteri. Două grupări de fani, ai lui Dinamo, pe de o parte, și ai UTA-ei, ajutați de ultrași de la CSA Steaua, s-au luat la bătaie.
La scurt timp după incidente, Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a anunţat că au fost aplicate 15 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 85.500 de lei.
La 12 zile, șefii clubului au aflat că vor fi nevoiți să plătească pagube de 10.000 de euro. Anunțul a fost făcut de Radu Popa, managerul arenei de la Arcul de Triumf, care a transmis că nu e prima oară când dinamoviștii plătesc pagubele produse de o parte din suporteri.
„Pagubele au fost de 10.000 de euro. 2.000 de euro la gazon, 6.000 de euro au fost scaunele. Am facturat și urmează să primim banii în câteva zile. Dinamo are toate responsabilitățile, fiind organizatorul. Dinamo și-a plătit întotdeauna pagubele făcute de suporteri, cu siguranță o va face și acum”, a declarat Radu Popa pentru Fanatik.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei