Adrian Mutu s-a întâlnit cu șeful galeriei Rapidului, după ce i s-a cerut demisia

de Mircea GHIȚĂ Vineri, 21 Aprilie 2023 149
Adrian Mutu (44 de ani) trăiește zile complicate la Rapid, după ce suporterii i-au cerut să plece la finalul jocului cu Universitatea Craiova, pierdut cu 1-3.
La câteva zile distanță, antrenorul Rapidului s-a întâlnit cu liderul galeriei Rapidului, Liviu Ungurean, care i-a transmis că doar rezultatele pot face ca atitudinea suporterilor față de el să se schimbe.
„Am avut o discuție cu Adrian Mutu, în care i-am spus că la Rapid doar rezultatele contează. Noi i-am strigat demisia marelui Nae Manea, i-am strigat demisia lui Șumudică, i-am strigat demisia lui Mihai Iosif, care ne-a promovat, Pancu a fost înjurat ca la ușa cortului, la fel i s-a cerut demisia.
La Craiova a fost normal ce s-a întâmplat. După șase rezultate negative, în care tu nu ai adus victoria și nu ai adus bucurie în Giulești, nu cred că a fost ceva ieșit din comun. Am văzut că toată lumea a făcut o conspirație, a fost deranjată. Toată lumea vrea pe stadion doar aplaudaci, nimeni nu mai vrea galerie. Pentru că galeria deranjează când nu mai sunt rezultate.
Noi nu suntem aplaudaci, suntem suporteri. Ei vor aplaudaci care stau jos, consumă popcorn, nu își spun niciodată părerile și pleacă acasă”, a spus Liviu Ungurean, la Fanatik.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei