Alexandru Maxim: Noi ne dorim ca de la meci la meci să progresăm

de Cuget Liber Sâmbătă, 14 Noiembrie 2020 144
Internaţionalul român Alexandru Maxim, a declarat, sâmbătă, că toţi "tricolorii" şi-ar dori ca partida cu Norvegia, din cadrul Ligii Naţiunilor la fotbal, să se dispute, în ciuda faptului că lotul adversarei nu a primit permisiunea de a părăsi ţara din cauza situaţiei legate de pandemia de COVID-19.

"Nu cred că sunt atâţia jucători infectaţi astfel încât să fie o problemă pentru noi. Cred că sunt concentraţi pentru meci, toţi vor să joace această partidă. Problema aceasta cu coronavirusul este peste tot în lume, nu ar trebui să ne fie teamă. Nu depinde de noi dacă se joacă sau nu. Noi suntem fotbalişti, suntem aici să jucăm meciul de mâine, dar nu stă în puterea noastră. Noi ne dorim toţi ca acest meci să de dispute pe teren. Chiar dacă avem o revanşă de luat, ne dorim să se dispute pe teren", a declarat Maxim.

El a afirmat că toţi jucătorii veniţi la lotul naţional în ultima perioadă au avut câte ceva de învăţat: "Noi ne dorim ca de la meci la meci să progresăm şi să vedem cât mai puţine lucruri negative. Toţi ne dorim să practicăm un fotbal ofensiv, să avem mingea. Ar fi mult mai plăcut. Eu sunt fericit şi mulţumit faţă de ceea ce am găsit la naţională. Toţi am avut multe de învăţat în ultima perioadă, s-au schimbat multe lucruri şi îmi doresc în continuare să fie un progres, chiar dacă mic".


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei