Baschet Club Athletic a câștigat 3x3 Constanța Streetplay

de Mircea GHIȚĂ Marţi, 29 Octombrie 2019 204
Echipa Baschet Club Athletic Constanța a câștigat 3x3 Constanța Streetplay, ultimul turneu major organizat în România din circuitul Sport Arena Streetball 3x3. 

În formula Alexandru Liță, Andrei Oprean, Cezar Bărăgău și Adrian Trandafir, BC Athletic s-a impus în fața publicului din Constanța, după o finală cu Oha Pack, pentru care au evoluat și doi dintre foștii jucători de la Athletic, Cătălin Miloș și Mario Takacs-Sixt, alături de Radu Nicola și Vlad Nicola. 

Echipa Agro Squad s-a impus în întrecerea feminină. Rahsaan Williams, Kyle Kilgore, Darian Bryant și Francois Affia, jucători la BC Athletic Constanța, au oferit o demonstrație de slam-dunk. 

Evenimentul a fost organizat de Asociația Județeană de Baschet Constanța, în colaborare cu Sport Arena Streetball și City Park Mall. 
"Athletic s-a impus la limită în finală cu 15-14, după un meci în care ambele echipe au făcut spectacol. Ce sezon 3x3 frumos face BC Athletic, unul în care baby «gladiatorii», băieții CSS1 - Athletic și fetele de la Athletic - Laguna completează podiumul și ei la categoriile lor de vârstă", este mesajul transmis de conducerea Baschet Club Athletic Constanta. 

XXX 
3x3 Constanța Streetplay, ediția de iarnă, a fost ultimul turneu major organizat în România la care punctele adunate de jucători contează în duelul națiunilor pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020. 

La 1 noiembrie, vom afla dacă România s-a calificat direct la Jocurile Olimpice de la Tokyo la disciplina baschet 3x3.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei