Bianca Mei-Roşu, medaliată cu bronz în turneul WTT Youth Contender Spa 2022

de Sorin MIHALACHE Duminică, 20 Februarie 2022 181
Jucătoarea constănţeană de tenis de masă Bianca Mei-Roşu, de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru”, a cucerit medalia de bronz în proba individuală de simplu, categoria de vârstă Under 17, din cadrul turneului WTT Youth Contender Spa 2022 (Belgia).
Repartizată în Grupa a 4-a, constănţeanca le-a învins pe Susana Esteves Costa (Portugalia), scor 3-0, şi Neva Gojkovic (Croaţia), scor 3-1, apoi a legat trei victorii - 3-2 cu Natalia Bogdanowicz (Polonia), în 16-imi, 3-1 cu Brianna Burgos (Puerto Rico), în optimi, şi 3-0 cu Anastasiya Razdionava (Austria) -, calificându-se în semifinale şi asigurându-şi medalia de bronz.
În penultimul act, ea a cedat însă, scor 1-3, în faţa italiencei Nicole Arlia, o jucătoare pe care, alături de colega de echipă Elena Zaharia, o învinsese, la dublu, în turneul din Tunisia. De menţionat faptul că, în drumul spre semifinale, italianca o eliminase, scor 3-2, în optimi, pe Andreea Teglaş, de la LPS Constanţa.
La U19, trei constănţence sunt calificate în 16-imi: Elena Zaharia, Andreea Teglaş, ambele de la LPS, şi Camelia Mitrofan, de la CS Farul.
În întrecerea masculină, delegaţia României şi-a trecut în palmares două medalii, ambele cucerite de Andrei Istrate: argint la U19 şi bronz la U17.
Foto: Facebook / Federaţia Română de Tenis de Masă
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei