Box / Pugiliştii din lotul de juniori, meciuri la un turneu internaţional şi la Cupa României

de Sorin MIHALACHE Vineri, 30 Aprilie 2021 200

După două săptămâni de muncă intensă, componenții lotului național de box-juniori al României au avut programată o sesiune de sparring-uri, în care toți au încercat să-și convingă antrenorii că merită titularizarea. Pentru elevii lui Dorel Simion și compania urmează o lună plină de meciuri, cu participarea la un turneu internațional, după care vor urca în ring, la Zalău, la Cupa României, informează Federaţia Română de Box. 

XXX 
Comitetul Olimpic Iordanian a anunțat decesul boxerului Rashed Al-Swaisat, în spitalul din Kielce (Polonia), la care a fost transportat de urgență în data de 16 aprilie, după ce s-a prăbușit în ring în repriza a 3-a a meciului de la categoria 81 kg, cu estonianul Anton Vinogradov, din 16-imile Campionatului Mondial. 
După primele îngrijiri acordate în ring, sportivul iordanian de 19 ani a fost transportat la spital, unde a suferit o operație pe creier. Rashed a intrat în comă, iar miercuri, medicii au anunțat că sportivul a încetat din viață. 
„Rashed este în gândurile și rugăciunile noastre. Sincere condoleanțe familiei, prietenilor și colegilor lui!”, a transmis AIBA. 



Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei