CANOTAJ. Trei medalii de aur pentru România, la Campionatul Mondial

de Cuget Liber Sâmbătă, 27 Iulie 2013 131
Reprezentanții României au obținut, sâmbătă, trei medalii de aur la Campionatul Mondial de canotaj pentru tineret under 23, de la Linz-Ottensheim.


Prima medalie a fost obținută de Mihaela Petrilă și Mădălina Bereș la dublu rame 1500 metri, cu timpul de 7:24.37. Pe locurile următoare s-au clasat echipaje din Germania și Italia. Cele două sportive câștigătoare sunt legitimate la Dinamo București, informează prosport.ro.

Pe primul loc al podiumului s-au clasat și Andreea-Mihaela Tătaru, Mihaela-Teodora Berindei, Viviana-Iuliana Bejinariu și Ioana Vrînceanu în proba de patru vâsle 1500 metri, cu timpul de 6:36.35. Pe pozițiile 2 și 3 s-au clasat Polonia și Germania.

A treia medalie de aur a fost câștigată de echipajul de patru rame băieți în proba de 1500 m, cu timpul de 5:58.72. Toader-Andrei Gontaru, Marius-Vasile Cozmiuc, George Pălămariu și Cristi-Ilie Pîrghi au devansat în ierarhia probei echipaje din Australia și SUA, scrie Mediafax.


Taguri

Comentează știrea

replica hermes tote
20 noiembrie 2013
replica hermes tote

hermes outlet france Stiri Sport : CANOTAJ. Trei medalii de aur pentru România, la Campionatul Mondial | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online replica hermes tote http://www.favabienesraices.com/images/wholesale-replica-hermes.html

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei