Ce spune Giani Nedelcu despre meciul Farului cu CS Otopeni

de Cristian PAHOMIE Joi, 29 Martie 2012 973
Mâine seară, de la ora 18.00, FC Farul va juca, pe teren propriu, partida cu CS Otopeni, din cadrul celei de-a XVIII-a etape a Ligii a II-a, joc pe care "marinarii" își doresc neapărat să-l câștige.
Contactat de "Cuget Liber", patronul clubului FC Farul, Giani Nedelcu, a declarat că așteaptă cu interes meciul cu CS Otopeni, mai ales că jucătorii săi au o revanșă de luat după înfrân-gerea suferită în partida din tur.
"Ne așteaptă un meci greu, cu o echipă bună, care în tur ne-a învins cu 4-2. Înfrângerea de atunci s-a datorat în mare parte unor gafe incredibile ale defensivei noastre. Îmi doresc foarte mult să câștigăm acest meci, pentru a ne lua revanșa în fața echipei din Otopeni și sunt convins că putem face asta, pentru că avem o echipă valoroasă și un antrenor foarte bun, în care am foarte multă încredere. Avem nevoie de o victorie în acest meci, o victorie care să ne păstreze cu șanse reale în lupta pentru promovare. Ținând cont de faptul că meciul se joacă vineri după-amiază și este început de week-end, sper să avem și un număr cât mai mare de suporteri prezenți în tribune", a declarat Nedelcu. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei