Constănţeanul Vlad Caraş, medaliat cu bronz la Mondialele de lupte pe plajă

de Sorin MIHALACHE Luni, 05 Septembrie 2022 189
Sportivii români au cucerit trei medalii - una de aur şi două de argint, toate la feminin -, la finala circuitului mondial de lupte pe plajă World Series, competiţie desfăşurată pe plaja Modern din Constanţa.
La categoria +70 kg, Cătălina Axente a intrat în posesia titlului mondial, după ce a învins-o în finală pe ucraineanca Liudmila Pavloveţ Ticina.
O medalia de argint a obţinut Ştefania Claudia Priceputu, la categoria 50 kg, după ce a fost învinsă în ultimul act de Kumari Hanny (India). Alina Adriana Corbeanu a ratat bronzul, după ce a cedat, în finala mică, în faţa unei luptătoare din Turcia, Emine Cataloglu.
Cea de-a treia medalie - de argint - a fost adusă de Elena Simona Ionescu, românca fiind învinsă, în finala categoriei 60 kg, de ucraineanca Irina Hariv.
În concursul masculin, trei români au ratat medaliile de bronz şi au încheiat pe locul patru.
La categoria 70 kg, Ştefan Ionuţ Coman a fost întrecut în finala mică de turcul Yunus Coşkun, iar în limitele categoriei 80 kg, Maxim Vasilioglo a fost întrecut în finala mică de indianul Vijay Vijay.
La rândul său, constănţeanul Vasile Vlad Caraş a pierdut finala mică la categoria +90 kg, în faţa bulgarului Gheorghi Liubomirov Ivanov.
Alte cinci medalii au fost câştigate la Campionatul Mondial: Ştefania Priceputu - aur cat. la 50 kg, Simona Ionescu - bronz la cat. 60 kg, Adina Ionela Irimia - aur la cat. 70 kg, Cătălina Axente - aur la cat. +70 kg şi Vlad Caraş - bronz la cat. +90 kg.
Foto: Facebook / Federaţia Română de Lupte
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei