Constănţenii şi-au corectat recordurile personale la Naţionalele de atletism

de Sorin MIHALACHE Miercuri, 25 Ianuarie 2023 225
Atleţii de la CS Farul-CSM Constanţa au avut rezultate foarte bune la etapa întâi a Campionatului Naţional indoor, categoriile seniori, seniori U23 şi U20, competiţie desfăşurată, timp de două zile, la sala de atletism „Ioan Soter” din cadrul Complexului Sportiv Naţional „Lia Manoliu” din Bucureşti.
Cu o săritură de 15,30 m, acesta fiind cel mai bun rezultat al carierei, Cristian Radu a cucerit medalia de aur în proba de triplusalt, în timp ce colegii săi de club Dragoş Silvestru, la 60 mg (8.06 sec, tot record personal), şi Petre Marin, la triplusalt (14,98 m), şi-au trecut în cont medaliile de argint.
David Ciolpan a fost al patrulea la lungime (7,46 m), iar de remarcat mai sunt recordurile personale reuşite de Dragoş Silvestru, la 60 m (6.89 sec) şi Alexandru Toader, la 60 mg (8.39 sec).
„Sportivii sunt studenţi la Universitatea «Ovidius» din Constanţa, Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, şi au demonstrat că este valabilă prognoza conform căreia teoria se poate împleti cu practica la valori maximale, atunci când există dorinţă, abnegaţie şi o cale corectă către succes! Un plus mare pentru pregătire l-au avut noile materiale sportive de la facultate, care au fost utilizate în cadrul Centrului de Cercetare cu sportivii de valoare”, a declarat antrenorul Alin Larion.
Cea de-a patra medalie a CS Farul-CSM a fost adusă de Ioana Emilia Colibăşanu (antrenor Elena Colibăşanu), bronz la triplusalt, după cea mai bună performanţă a carierei, 13,04 m.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei