COSR a semnat un nou parteneriat pentru susţinerea echipei olimpice a României

de Mircea GHIȚĂ Joi, 18 Mai 2023 93
Comitetul Olimpic şi Sportiv Român (COSR) a semnat, joi, un nou parteneriat cu una dintre principalele companii de construcţii din ţară pentru susţinerea Echipei Olimpice a României la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.
Preşedintele COSR, Mihai Covaliu, a declarat, într-o conferinţă de presă, că sportivii români au nevoie de parteneri puternici pentru a reuşi să îşi atingă obiectivele.
„Primim azi în Echipa Olimpică a României un nou partener. O companie care este de mai mult timp alături de sportul românesc şi care susţine sportul românesc prin ceea ce face, şi anume infrastructură sportivă printre altele. Construcţii Erbaşu este un brand românesc puternic. Iar noi asta ne dorim, să avem parteneri puternici care să îi sprijine pe sportivii care reprezintă România la competiţiile cele mai importante. Construcţii Erbaşu este o companie românească şi atunci această asociere vine natural în sprijinul sportivilor din ţara noastră", a spus el.
"Sportul, pe lângă faptul că ajută la menţinerea sănătăţii, e clar că dezvoltă acel sentiment de mândrie naţională şi e bine să fii parte a acestei emoţii. Pentru că este adevărat, rezultatele aduc după sine parteneri puternici. Mulţumim noului partener pentru că a decis să se alăture Echipei Olimpice şi sper ca această colaborare să fie una solidă şi de durată”, a adăugat Covaliu.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Sport

Ultima oră

Titlurile zilei